Selecteer een pagina

Accommodatie en routes zelf samenstellen

Boek met korting een van onze ruime kamers of luxe suite en bepaal zelf de routes die je wilt gaan rijden, al dan niet in combinatie met begeleiding.

Je bent volledig flexibel in waar en wanneer je gaat fietsen of misschien zelfs gewoon een dagje niet om de omgeving te bekijken, het is toch vakantie?

Je boekt bij ons al een kamer vanaf R1000 /€65 per dag (prijswijzigingen en koersschommelingen voorbehouden). Op deze prijs ontvang  je 15% korting als de boeking direct bij ons is geplaatst met vermelding van FIETSVAKANTIE. Deze korting is alleen geldig voor een verblijf van drie (3) of meer dagen.

Kijk hier voor onze prijzen. De meeste routes en trails liggen binnen een uur rijden vanaf ons guesthouse.

Wij kunnen de fiets alvast voor je reserveren en je bepaalt ter plekke of je met of zonder begeleiding (gids) wilt fietsen en welke tocht je gaat maken. Let wel, de begeleiding moet natuurlijk wel op dat moment beschikbaar zijn dus het is handig om vooraf een soort planning te maken.

De kosten van een (officiele) gids is R600 per persoon per dag vanaf twee personen wat onder voorbehoud van prijswijzigingen en koersschommelingen neerkomt op ongeveer €40 per persoon per dag. Wij kunnen een betere prijs onderhandelen als het bijvoorbeeld voor meerdere dagen of een grotere groep is dus laat ons dat weten.

Zelfstandig fietsen door Zuid-Afrika

Fietsvakantie Zuid-Afrika biedt alle mogelijkheden om zelf je routes uit te stippelen

 

Er is een uitgebreide lijst met zaken waar je aan moet denken voor je fietsvakantie in Zuid-Afrika beschikbaar. Als je helemaal zelf wilt gaan en staan waar je wil, denk dan aan het volgende:

  • Je hebt een auto nodig waar een fiets in past of met een fietsdrager;
  • Zorg voor een mobiele telefoon met een Zuid-Afrikaanse SIM kaart;
  • Een reisverzekering die je zelfstandige tocht dekt;
  • Reserveer tijdig een fiets als je niet een eigen fiets meeneemt;
  • Breng je zelf een fiets mee hou rekening met de omstandigheden hier;
  • Verdiep je vooraf in de routes en stel een SOS in;
  • Neem voldoende eten en drinken mee;
  • Denk aan je (eigen) veiligheid;
  •  Neem contant geld mee.

De volledige lijst met een verdere toelichting staat hier.

Volg ons 🙂

Rondje Kaap de Goede Hoop

Fiets rond in het Kaap de Goede Hoop natuurpark. Fiets over gemakkelijke grind- en asfaltwegen naar het meest zuidwestelijke punt van het Kaapse schiereiland en leer over de vroege ontdekkingsreizigers van Zuid-Afrika, het ongerepte Fynbos en de natuur in het...

Elgin Valley

Elgin Valley met Grabouw A-Z, Oak Valley en Paul Cluver Elgin Valley (Grabouw) is een van de kroonjuwelen als het gaat om fietsen in zuid-afrika. Een gevarieerd mountainbike parcours voor alle niveaus en afstanden. Een groot deel van de Cape Epic en Wine2Whales trails...

Stellenbosch – Jonkershoek

Jonkershoek - legendarische mountainbike vallei Stellenbosch, de op één na oudste stad van Zuid-Afrika, kent meerdere mountainbike trails maar ook zeer geschikt voor over de weg met je racefiets. Jonkershoek, vlak achter de universiteit en aan de voet van Helshoogte...

Avontuurlijke Wijntour

Fiets door de wijnlanden van Stellenbosch en ontspan daarna met een heerlijke lunch. Rondom Stellenbosch zijn vele mountainbiketrails en ook kan je een fietstocht door Stellenbosch of van Stellenbosch naar Franschhoek maken. Stellenbosch staat bekend om de wijn en de...

Meer informatie nodig?

Het voordeel van een georganiseerde fietstocht is dat je veel informatie krijgt van de gids. Die kent het terrein van voor tot achter en ziet bezienswaardigheden en ook dieren die jij niet ziet.

Je kan ook combinaties maken van dagtochten en zelf op pad gaan. Wij adviseren je graag.

Stuur je wensen en voorkeuren naar ons en we maken een aanbieding op maat.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?