Selecteer een pagina

Welkom bij de Wind-Rose!

Wij zijn Peter & Carola van der Gugten en in 2016 geëmigreerd vanuit NL om ons droomproject te beginnen. We zijn trots op ons 9 kamers tellend B&B / Wind-Rose Guest House met zeer ruime kamers (35-40m2) voorzien van airconditioning, en-suite badkamer, eigen terras of balkon, een prachtige tuin op ons 0,8ha grootte terrein, mooi zwembad, rustig gelegen in Gordon’s Bay, temidden van de mooiste mountainbike trails van Zuid-Afrika.

Foto onder: Wind-Rose Guest House (onze B&B) vanuit de lucht met een drone

Wind-Rose Guest House Birds View

Peter (op Strava en Komoot) is een enthousiaste mountainbiker die in de afgelopen jaren ongeveer alle trails in een straal van 50 km (maar ook veel verder, zie foto onder)  wel heeft gefietst en wil de omgeving graag laten zien aan enthousiaste fietsers uit Nederland.

Arrangement & Fietsplan

Wij bieden geen fietsreis van A naar B en dan naar C, dagenlang fietsen en telkens ergens anders overnachten. Met een arrangement in osn Guest House / B&B bieden wij een ontspannen vakantie waarbij elke dag de mogelijkheid is om te gaan fietsen. Meestal op een mountainbike maar we kunnen ook een route over de weg inplannen. We fietsen in groepsverband wat betekent dat we gezamenlijk bepalen waar we fietsen en hoe lang. Ik weet nagenoeg alle routes in de buurt van Somerset, Stellenbosch en Elgin en als ik niet meekan dan zorg ik voor een ervaren gids die zelf ook veel ervaring heeft op de trails.

Kijk hier voor een overzicht van trails in de buurt.

 

de meeste rou maar fietsen in groepsverband – in de directe omgeving – gecombineerd met een verblijf in onze gastenhuis. Vertrek en aankomst is altijd bij ons guest house dus geen gesjouw met spullen. Gaan we naar een trail wat verder weg of geen zin om eerst daar naar toe te fietsen maken we gebruik van een luxe bus met aanhanger, speciaal voor fietsen.

Foto onder: 4-daagse tocht naar Agulhas – zuidelijkste punt van Afrika.

MTB Tour Agulhas - Peter

Ben je enthousiast geworden, stuur ons een bericht via de contactpagina of neemt contact op via onze WhatsApp op +27 84 22 44 118. Meer informatie over Wind-Rose Guest House / onze B&B, kijk op de website van onze B&B / Wind-Rose Guest House.

Vooraf reserveren is noodzakelijk!

Volg ons 🙂

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?